Børn og unge

Oktober 2021:

Konfirmandundervisning: Forældre og kommende konfirmander i Glyngøre, Sæby og Vile sogne inviteres til en introduktionsaften i Glyngøre konfirmandstue torsdag d 7.oktober kl. 19.00. Her vil indskrivning til vinterens konfirmandundervisning finde sted. Medbring gerne dåbsattest. Med venlig hilsen konst. sognepræst Arne Holmgaard, konst. sognepræst Claus Henry Olsen og kirke- og kulturmedarbejder Rikke Berggreen Larsen.

August/ september 2021:

Babysalmesang starter en ny sæson onsdag den 25.august kl. 10.00 i Glyngøre Kirke. Kom med din baby og vær med til sang, samvær, sansemotorisk leg, hygge og snak med andre forældre og babyer. Alt foregår stille og roligt på barnets præmisser. Tilmelding til Helle Kloster, tlf 27122802. Velkommen!

Minikonfirmandundervisning for 3.klasse starter 1.september. Claus H. Olsen og Helle Kloster leder forløbet. Invitation med indhold og program uddeles på skolen til børnene.

Kirkekor starter 31.august. Børn fra 2 til 6. klasse er velkomne til korundervisning. Det foregår på skolen efter skoletid tirsdage. Invitation uddeles på skolen.

……………………………………………………………

Sensommer 2020:

Konfirmandundervisning foregår on line. Præsten har elektronisk kontakt med eleverne.

MINIkonfirmandundervisning starter i august/september, hvor vi lærer om kirkeåret, kirkernes indretning, hører bibelfortællinger, synger salmer, tegner og leger. Vi nyder altid lidt at spise og drikke også. 3.klasse inviteres personligt på skolen med brev og nærmere indholdsbeskrivelse.

Kirkekoret starter op, så snart vi må. Vi arbejder i kridthuset, hvor vi kan overholde kravene med god afstand mellem børnene.

Babysalmesang tilbydes i Glyngøre Kirke for forældre med børn i alderen 3-10 måneder. Opstart: Når vi må. Annonceres på face book. Det foregår onsdag formiddag kl. 10. Tilmelding til Helle Kloster på tlf 27122802.

…………………………………………….