Børn og unge

September 2019 går det løs:

Vi tilbyder babysalmesang i Glyngøre Kirke hver fredag formiddag kl. 10.30. Kom i kirken med din baby, 3-12 måneder,  og få en inspirerende stund, hvor vi synger, lytter, bevæger os i rummet og arbejder med barnets sanser. Tilmelding til Helle, 27122802 eller Thomas, 40417873

Børnekor tilbydes alle børn fra 2.til 6.klasse. Vi afholder kortimer i skolens musiklokale hver tirsdag fra kl. 13.30. Vi arbejder med stemmen, klang, rytmer og remser. Velkommen til et godt socialt og lærerigt samvær. Brev med flere oplysninger uddeles på skolen. Tilmelding til Helle, 27122802

3.klasse inviteres til minikonfirmandundervisning. Børnene får kendskab til kirkens liv ved samtaler, fortællinger, kreative opgaver, sange og lege i konfirmandstuen og kirken. Undervisningen foregår september / oktober onsdage efter skoletid. Brev med flere oplysninger uddeles på skolen.

Elever i 7.klasse inviteres til konfirmandundervisning

Konfirmandundervisningen begynder tirsdag 10. September kl 8-14. Vi mødes i Glyngøre kirke. Tilmelding skal ske elektronisk på folkekirken.dk under menupunktet konfirmandtilmelding. Undervisningen varetages af provst Susan Aaen og kirke/-kulturmedarbejder Thomas Frydendal Nielsen. Vi glæder os til at møde jer!

………………………………..

Børnehjørnet er indrettet og indviet. Vi havde et hjørne på kirkegården, hvor der vokser træer og buske, og som er lidt vildt. Her kunne vi godt ønske os at gøre det hyggeligt, sjovt og lidt spændende for børnene især.  Vi lavede en hule, såede fine blomster som børnene senere kan plukke og sætte i vase ved en mindesten, og vi byggede et insekt-hotel: et billigt og godt sted for insekter at bo. Det var en fin arbejdsdag med engagerede børn og forældre. Kom og kig forbi.

Sangformiddage med din baby. Velkommen i kirken med din baby. I juni måned er du inviteret til salmer med fagter, sange, sanselege, bevægelege og hyggeligt samvær med andre forældre og babyer. Torsdag 6. og 13.juni kl. 10.30 i Glyngøre, 21. og 27.juni er det i Selde kirke. Vi glæder os til at se jer!

 

………..

Sensommer / efterår for børn og unge

  • Konfirmanderne går til præst hver tirsdag kl 8.00- 9.35. Hver gang startes undervisningen i kirken, og senere går man i konfirmandstuen og arbejder videre.
  • Minikonfirmanderne hentes på skolen onsdage kl. 12.55. Derefter går vi i konfirmandstuen og ned i kirken. Vi har mange forskellige aktiviteter på programmet.
  • Kirkekoret øver hver tirsdag i musiklokalet på skolen. Kl. 13 -14 er det 2. og 3. klasse, kl. 14-15 er det 4.5.6.klasse. Velkommen!!

……………………………………………………………………………………….

Konfirmander i Glyngøre-Sæby-Vile kirke 2018

  1. maj kl. 09.30 i Sæby kirke

Lærke Tybjerg Smed, Grynderupvej 29, Sæby

  1. maj kl. 11.00 i Vile kirke

Trine Torp Nielsen, Følvigvej 6, Vile

Ellen Johansen Abildgaard, Langerodde 7, Vile

Lisa Toft Sakamoto, Kongehøjvej 7, Vile

Henrik Stensfeldt, Hasselvej 9, Glyngøre

Ebbe Torp Hansen, Vilevej 11, Vile

 

  1. maj kl. 10.00 i Glyngøre kirke

Emma Holmgaard Skov, Havnen 10A, Glyngøre

Oliver Zacho Pilgaard, Bakken 21, Glyngøre

Tobias Toft, Bredgade 37, Glyngøre

Emma Elgaard Heilesen, Lyngvænget 7, Glyngøre

Christoffer Elmkvist Bonde, Granvej 51, Glyngøre

Mads Holmgaard Kolding, Granvej 39, Glyngøre

Malte Bruun Vestergaard, Poppelvej 54, Glyngøre

Nichlas Bundgaard Andersen, Visdal 4, Glyngøre

William Mølgaard Poulsen, Visdal 17, Glyngøre

Natasia Harreskov Bro, Lærkevej 7, Glyngøre

…………………………………………….

Efterår 2017: Der er fuld gang i aktiviteterne for børn og unge i kirken her i efteråret. Konfirmanderne har været på rundtur i sognet og på opdagelse i alle kirkerne. Konfirmation i Sæby /Vile 5.maj 2018, i Glyngøre 6.maj 2018.              Minikonfirmanderne er også godt i gang. Søndag 15.oktober deltager de i gudstjenesten i Glyngøre kl 16.00.                                                                                                        Koret sang fine sensommer- og efterårssange til høstgudstjenesten i Vile. Nu øver de Lucia-sang og andre julesange. Skal være klar 10.december i Vile!

……………………………………………………….

God start for børnekoret 2017 /18

Der kom 13 herlige børn til kor mandag 28/8. Vi er gået i gang med en ny sæson og har nu snuset til opvarmning af stemmer, rytmeklap, sambasang og høstsange. Vi glæder os til de kommende udfordringer… I vil høre fra os!

…………………………………………………………………………………….

Konfirmanderne

Konfirmation i Glyngøre kirke søndag 7. maj 2017 kl. 10.00 v/Susan Aaen

Frederikke Buchvardt Albertsen, Visdal 19, Glyngøre

Nikolaj Saugstrup Christensen, Pilevej 10, Glyngøre

Sofie Havbo Kristensen, Havnen 9, Glyngøre

Tobias Uggerby Christensen, Kirkestræde 26, Glyngøre

Bastian Kjelde, Lyngvænget 61, Glyngøre

Magnus Flores Sørensen, Durupvej 42B, Glyngøre

Mathias Hedegaard Rasmussen, Kirkestræde 40, Glyngøre

Oscar Henning Bodilsen Therkelsen, Durupvej 15, Glyngøre

Ronja Roelsgaard Paulsen, Fyrrevej 9, Glyngøre

Nikolai Nielsen, Kirkestræde 32, Glyngøre

De startede med undervisningen i august. 10 unge mennesker vil i årets løb blive klar til konfirmationen. Den store dag er første søndag i maj. De kender allerede kirkerummet, konfirmandstuen, nogle salmer og bønner. Konfirmanderne vil deltage i gudstjenesten ved Alle helgen, 6.november kl 16.00.

Minikonfirmanderne begyndte deres undervisning torsdag den 6.oktober. De tilmeldte børn fra 3.klasse bliver hentet på skolen, hvorefter de går i konfirmandstuen for at spise lidt inden undervisningen begynder, derefter går vi  i kirken. Minikonfirmanderne deltog i gudstjenesten i Glyngøre den 27.november, 1.søndag i advent. Her var en fin julekrybbe på døbefonten, som de havde klippet, malet og foldet.

cykeltur     saeby-kirke Her er vi på vej på cykler til Sæby Kirke. De er så seje!

Børnekoret er godt i gang. Hver mandag kl. 12.50 mødes vi i skolens musiklokale og synger sammen. Her kommer børn fra 2.3.4.klasse.

I julen sang koret til aftengudstjeneste i Vile Kirke. Stemningsfuldt og juleglædeligt.

Efter juleferien er vi kommet i gang igen. Nye børn er velkomne til 2.del af denne sæson! Der er flere spændende ting på programmet:

  • onsdag 25.januar kl. 14.30 -15.00 skal vi synge i konfirmandstuen. Alle er velkomne til at komme og lytte.
  • torsdag 9.marts kører vi til Thisted Musikteater, hvor mange børnekor mødes for at deltage i et stort stævne. Hjemme på skolen igen ca. kl. 14.30.
  • Palmesøndag 9.april deltager vi i gudstjenesten i Glyngøre Kirke
  • 2.maj er de med til kor-aften i Glyngøre KIrke kl. 19.00 – sammen med Syngørekoret

De deltog i BUSK-gudstjenesten i Glyngøre den 30.oktober. BUSK står for børn, unge, sogn, kirke. I hele landet deltog børn og unge i gudstjenester på forskellig vis denne dag. Søndag aften 4.december sang de i en fyldt Vile kirke. De spredte en dejlig julestemning med deres fine sang.

koret