Aktiviteter

Forår 2022


Faste aktiviteter:

Fredage formiddag er konfirmandstuen åben for sognets dagligstue. Kom og hyg med andre kl. 9.30. Der er kaffe på kanden. Medbring evt strikketøj, et brætspil eller et spil kort.

Anden fredag hver måned er det mændene, som inviteres til morgenkaffe i konfirmandstuen. I er velkomne kl 9.30

30.marts: Tante Andante kommer til kirken og synger, leger og hygger med byens dagpleje- og vuggestuebørn. Jer, som har lyst til at være med og nyde en lille times sjov og samvær, er velkomne kl. 9.00 i Glyngøre Kirke, hvor vi byder på en kop kaffe og et rundstykke.

30.marts: Samme dag kl. 14.30 inviterer aktivitetsudvalget indenfor i konfirmandstuen til sogneefermiddag, hvor der bliver uhøjtidelig og fornøjelig underholdning med John Mogensen-musik og fortælling. Keld Kortermann Sterlø fortolker.

5.april: Påskekoncert med Gospel Sisters i Glyngøre Kirke. Vi aflyste julekoncerten men var så heldige, at de gerne kommer og laver en forårskoncert. Svingende rytmer, rørende tekster, professionelle sangere og musiker. Glæd jer! Fri entré.

30.april og 1.maj: Konfirmationer i Vile og Glyngøre kirker (navne under fanen BØRN OG UNGE)

3.maj: Kormusik i Glyngøre Kirke. Her inviterer børnekoret og Syngørekoret til en aften med masser af korsang; en herlig blanding af forårsrytmer, danske og engelske sange blandet med dejlige fællessange. Vi glæder os til at se jer!

…………………………………………………………Vinter 2022

uge 8 starter børnekor og babysalmesang. Se under fanen BØRN OG UNGE

23. februar kl. 14.30 har vi sogneeftermiddag i konfirmandstuen med besøg af Agnete Odgaard Jensen. Hun vil fortælle om Kunsten at bevare livsmodet trods modgang.

Fredage, formiddag, er åbent i konfirmandstuen for sognets dagligstue. Kom og hyg med andre kl. 9.30. Der er kaffe på kanden. Medbring evt strikketøj, et brætspil eller et spil kort.

Anden fredag hver måned er det mændene, som inviteres til morgenkaffe i konfirmandstuen. I er velkomne kl 9.30

27.februar har vi fastelavnsgudstjeneste kl. 14.00 i Glyngøre Kirke. Efterfølgende inviterer vi på boller og tøndeslagning i samarbejde med Super Brugsen og GIF. Det foregår på skolen. Velkommen!

…………………

Efterår / vinter 2021

Juletiden

Tirsdag 23. november kl. 15.00 i præstegården: Juledekorationsværksted. Medbring lys, skål, fad, særligt pynt. Tenna vil være behjælpelig med at lave flotte dekorationer. Alt grønt får I der.

Onsdag 24. november: Sogneeftermiddag i præstegården kl. 14.30. Advent i ord og toner, fortællinger, jule- og adventssange synges i fællesskab. Kaffe og julekager serveres.

Torsdag 2. december kl. 17.00: I Glyngøre Kirke inviterer vi til julesang og -musik. Børnekoret vil deltage, og vi vil synge fællessange. Der serveres en julesmåkage efterfølgende.

Onsdag 8. december kl. 9.00 i Glyngøre Kirke: kom og få en kop morgenkaffe inden Tante Andante og dagpleje- og vuggestuebørn synger og leger kl. 9.30.

Fredag 10. december v graverhuset Glyngøre Kirke mellem kl. 10 og 12: Vi byder på et glas gløgg og et par hjemmebagte æbleskiver. Velkommen til en hyggelig snak med personalet.

Mandag 13. december kl. 19.00 i Glyngøre Kirke: Gospel Sisters synger julen ind. Kirken vil fyldes af rytmiske og dejlige gospeltoner. Fri entré

………………………………………..

Sogneeftermiddag i konfirmandstuen 27.oktober kl. 14.30. Ivar Brændgaard kommer og fortsætter sin spændende beretning om sit liv i forskellige jobs, fra tv-vært til forstander og præst.

Fyraftensgudstjeneste 3.november i Glyngøre kirke kl. 17.00

De små synger med de grå onsdag 10.november. Kl. 9.00 byder vi på kaffe og rundstykker. Kl. 9.30 kommer vuggestue- og dagplejebørn sammen med Tante Andante og synger, danser og leger.

Juledekorationer 23.november kl. 15.00 i konfirmandstuen. Tenna giver gode ideer og fif til juledekorationerne. Medbring selv lys, fade, skåle og specielle ting til din dekoration.

Sogneeftermiddag i konfirmandstuen 24.november kl. 14.30. Lene Bonde og Helle Kloster fortæller og inviterer til fællessang med advent og jul som tema.

December: Glæd jer til julesang med børnekoret i kirken den 2.december, gløgg med æbleskiver i graverhuset den 10. og koncert med Gospel Sisters den 13.

Sognets dagligstue og mændenes morgenbord fortsætter fredag formiddage i konfirmandstuen. Mændenes dagligstue er den anden fredag i måneden. Velkommen kl. 9.30.

………………………………………………………

Sensommer / efterår 2021:

SILDEGUDSTJENESTE i præstegårdshaven lørdag den 14.august kl. 11.00. Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved en fisketallerken med tilhørende drikkevarer. tilmelding til Solveig Jespersen, tlf 23995829, eller til Lene Bonde, tlf 24609290

MUSIK I KIRKEN onsdag den 18.august kl. 19.00 i Glyngøre Kirke. Kirkesanger Ejgil Pedersen og organist Helle Kloster har budt organist Anne -Marie Helligsø til byen. Sammen inviterer de til en aften i kirken med fællessalmer og -sange. Der bliver spillet forskellige orgelstykker ind i mellem, endda et stykke 4-hændigt af den danske komponist N. Gade.

SOGNETS DAGLIGSTUE starter igen. Menighedsrådet i Glyngøre, Sæby og Vile sogne byder indenfor i konfirmandstuen hver fredag morgen kl 9.30 til hyggeligt samvær med håndarbejde, spil mv. De morgener, der er mændenes morgenbord, bortfalder dagligstuen.

MÆNDENENS MORGENBORD dækkes op igen. Anden fredag i måneden bydes sognets mænd til samvær og formiddagskaffe kl. 9.30. Pris: 20 kr. Tilmelding ikke nødvendigt, kom bare!

……………………………………………………………………

Solnedgangsgudstjeneste i Sæby 16.juni kl. 20. Udendørs! Medbring klapstol. Vi serverer kaffe / te og kringle. På saxofon medvirker Trine Jensen-Gadegaard.

FORÅR / SOMMER 2021

Det er en meget stor glæde for os at invitere til aktiviteter igen. Vi har tilbudt babysalmesang i juni, og vi har haft Tante Andante på besøg sammen med vuggestuebørnene og bedsteforældre og endda et par oldeforældre.

I august, den 18., holder vi en sang- og musikaften i Glyngøre kirke kl. 19.00. Kirkesanger Ejgil Holmgaard Pedersen, organisterne Anne-Marie Helligsø og Helle Kloster inviterer til en hyggelig aften i kirken.

I løbet af august åbner vi også for sogneeftermiddage, sognets dagligstue og øvrige aktiviteter. Præcis info kommer senere.

……………………………………………………….

VINTER 2021

Retningslinjerne for aktiviteter i kirken er foreløbig sådan, at vi ikke må lave andet end gudstjenester. Derfor er der ingen sogneeftermiddagsarrangementer, formiddagsmøder, babysalmesang, kirkekor mv. Konfirmanderne undervises on line. Gudstjenesterne skal skæres ned til en varighed af højst 30 minutter. I kirken skal der være 7,5 m2 pr person, der skal selvfølgelig gøres ekstra rent, man bærer mundbind og spritter hænder. I vores kirke må vi være 16 personer ud over personalet. Men kig endelig ind til os, I er hjerteligt velkomne!

JULEN

2.december kl. 19.00: koncert i Fursund Hallen med Simone. Glyngøre Kirkes børnekor deltager.

Fyraftensgudstjeneste 9.december kl. 17.00. Fra kl. 16.30 serveres kaffe / te og lidt sødt

31.december kl. 15.00: nytårsgudstjeneste. Vi serverer et glas bobler og lidt sødt.

SENSOMMER 2020

AFLYSES:

Vores nye tiltag, De små synger med de grå, er endelig kommet i gang. Vuggestuens og dagplejebørnene morer sig sammen med Tante Andante i kirken følgende onsdage kl. 9.30:  12.aug, 2.sept, 23.sept, 30. okt, 18.nov og 4.dec. Kom frisk, hvis du som gråhåret har lyst til at være med.

Konfirmandstuen åbnes for hyggeligt samvær fredag formiddag til Sognets dagligstue. Kl. 9.30 er du velkommen med dit strikketøj, snakketøj, et spil kort eller bare dig selv. Første gang denne sæson: 4.sept.

Anden fredag hver måned er det mændene, som inviteres særskilt til morgenkaffe i konfirmandstuen. Velkommen 11.sept første gang kl.9.30.

Sogneeftermiddagene flyttes op i Glyngøre Hallen, da vi bliver for mange i konfirmandstuen grundet covid 19.

30.september kommer Rikke fra Fur og fortæller om sin første tid som ny præst på øen og hos os.

28.oktober holder Ivar Brændgaard andel del af sit foredrag: “Et levet liv set i bakspejlet”

30.november holder vi adventshygge med læsning og fællessang ved Susan Aaen og Helle Kloster.

…………………………………………………………………..

Sommer 2020

I sommerperioden afvikles gudstjenester i Glyngøre kirke. Se gudstjenestelisen. August / september begynder de øvrige aktiviteter, vi tilbyder. Sogneeftermiddage, morgenkaffe, kirkekor, minikonfirmandundervisning, konfirmandundervisning mv. Annoncering sker her på hjemmesiden, i kirkebladet. på Facebook og i Salling Avis.

Vinter 2020

Fyraftensgudstjenester Glyngøre Kirke 8.januar og 5.februar kl. 17.00. Kaffe og te serveres af menighedsrådet i våbenhuset fra kl. 16.30

Babysalmesang hver onsdag i Glyngøre kirke kl 10.30, opstart 8.januar

Mændenes morgenbord i konfirmandstuen kl. 9.30, 10.januar og 21.februar

Sognets dagligstue i konfirmandstuen kl. 9.30, 17. 24. og 31. januar og 7.februar og 28.februar

Sogneaften i Glyngøre kirke kl. 19.00 -foredrag med Charlotte Bork Høvsgaard

Sogneeftermiddag i konfirmandstuen 29.januar kl. 14.30, Martin Ottosen og 26.februar, Rosa Kildahl

Fastelavnsgudstjeneste i Glyngøre kirke, tøndeslagning efterfølgende i præstegården 23.februar kl. 14.00

………………………………………………………….

Jul 2019:

Sogneeftermiddag 27.november kl. 14.30: Advent i ord og fællessang, Susan Aaen og Helle Kloster

Fyraftensgudstjeneste 4.december kl. 17.00, kaffe og te fra kl. 16.30

  1. søndag i advent, 1. december 2019

Gudstjeneste kl. 10.45 i Glyngøre kirke ved Susan Aaen

  1. søndag i advent, 8. december 2019

Gudstjeneste kl. 19.00 i Vile kirke ved Susan Aaen, kirkekoret medvirker ved Gudstjenesten med et lille program af julesange

Menighedsrådet er vært ved kaffe og hjemmebagt kringle fra kl. 18.30 i våbenhuset.

Tirsdag den 10. december 2019 kl. 19:30 i Glyngøre Kirke

Julekoncert med Nordvestjysk Pigekor.

Der bliver mulighed for at få en stor musikalsk oplevelse, når Pigekoret under ledelse af Annette Boch Pedersen underholder med en stemningsfyldt og hyggelig julekoncert.

Koncerten byder på et bredt repertoire af julens bedste salmer og sange blandet med fællessange, så alle får muligheden for at synge med.

  1. søndag i advent, 15. december 2019

Gudstjeneste kl. 19.00 i Sæby kirke ved Susan Aaen

Efter Gudstjenesten er menighedsrådet vært ved kransekage og vin.

  1. søndag i advent, 22. december 2019

Gudstjeneste kl. 16.00 i Glyngøre kirke ved Claus Henry Olsen

Nytårsaftensdag og afskedsgudstjeneste

Tirsdag den 31. december kl. 15.00 er der nytårsgudstjeneste i Glyngøre kirke. Gudstjenesten er samtidig afskedsgudstjeneste med Sognepræst Claus Henry Olsen,der går på pension med udgangen af januar 2020.

Menighedsrådet serverer kransekage og vin efter Gudstjenesten.

…………………………………………………..

SENSOMMER OG EFTERÅR

Sogneeftermiddage i konfirmandstuen, Glyngøre Præstegård:

25.september kl. 14.30: Min personlige beretning / bogen om min opvækst på en gård i Salling, Svenning Svenningsen

30.oktober  kl. 14.30: Et levet liv set i bakspejlet, Ivar Brændgaard

27.november kl. 14.30: Advent i ord og fællessang, Susan Aaen og Helle Kloster

Fyaftensgudstjenester i Glyngøre Kirke:

2.oktober kl. 17.00, kaffe og te i våbenhuset fra kl. 16.30

6.november kl. 17.00, kaffe og te fra kl. 16.30. Alle Helgen

4.december kl. 17.00, kaffe og te fra kl. 16.30

……………………………………..

NYT: Vi inviterer til dekorationsværksted i konfirmandstuen 26.november fra kl 16-19. Tenna Riisgaard Sørensen står klar med ideer og hjælp til at lave smukke dekorationer.

…………………………………………..

……………………………………….

Sommerens aktiviteter i Glyngøre- Sæby- og Vile sogne

Babyer og forældre: Velkommen til vores nye tiltag: babysang og hyggeligt samvær i Glyngøre og Selde Kirke. De to første torsdage i juni foregår det i Glyngøre, de næste to torsdage i Selde. Vi starter kl. 10.30 og er færdige ca. kl. 11.30. Vi tilbyder en kop kaffe / te og tid til snak efterfølgende.

27.juni kl. 20.00: Solnedgangsgudstjeneste i Sæby Kirke med musikindslag v Leif Kristiansen på guitar og sang. Efterfølgende serveres hjemmebagt kringle og kaffe.

11.juli kl. 20.00: Solnedgangsgudstjeneste i Vile Kirke med musikindslag v Louise Jacobsen på guitar og sang. Efterfølgende serveres et glas bobler.

10.august kl. 10.00: Sildefestivalgudstjeneste hos Glyngøre Shellfish med musikledsagelse af Woytek på harmonika. Efterfølgende serveres en smagsprøve fra butikken.

21.august kl. 12.00: Afgang fra præstegården til årets sogneudflugt til Harboøre og Thorsminde, hvor vi besøger kirkegård og Strandingsmuseum. Kaffe på Cafe St. Georg, aftensmad i Glyngøres præstegård ca kl 18.00.

Pris med bus, entré og kaffe: 150 kr

Prist med bus, entré, kaffe og aftensmad: 275 kr

Tilmelding inden 5/8 til Solveig Jespersen 23995829 eller til Ingrid Jensen 22832318

………..……..

MUSIK I KIRKEN

Tirsdag 7.maj kl. 19.30 inviterer Syngørekoret til koncert og sang i Glyngøre Kirke kl 19.30. Udover deres varierede, rytmiske og medrivende korsang, spiller og synger Leif Kristiansen, akkompagneret af Helle Kloster, et par sange. Emil Grangé deltager også med sin guitar og et solonummer. Ind i mellem synger vi fællessange. Velkommen til en dejlig forårsaften fyldt med glade toner. Fri entré.

Forårstravlhed

Onsdag 6.marts: Fyraftensgudstjeneste kl. 17.00. Kaffe, te, sødt serveres fra kl. 16.30

Onsdag 27.marts: Sogneeftermiddagsmøde i konfirmandstuen kl 14.30. Susan fortæller, Helle spiller. Forår og påske i ord og toner.

Onsdag 3.april: Bogrelease i Glyngøre Kirke kl. 17.00. Leif Kristiansens jubilæumsbog om Glyngøre Kirke 100 år præsenteres. Mød forfatteren og køb bogen.

Palmesøndag 14.april: Festgudstjeneste kl. 10.00 i Glyngøre Kirke v biskop Henrik Stubkjær. Efterfølgende frokost i Glyngøre Hallen. Tilmelding til frokost: Ingrid Jensen, tlf 22832318, mail: Ingrid_m_jensen@hotmail.com eller til Ellen Holmgaard, tlf. 28901422, mail: ellen.holmgaard@gmail.com

Se gudstjenestelisten for alle påskens gudstjenester i Glyngøre, Sæby og Vile kirker

Vintertid

Fyraftensgudstjeneste: 6.februar kl. 17.00. Kaffe og te serveres i våbenhuset fra kl. 16.30. Velkommen!

Sogneeftermiddagsmøde 27.februar kl. 14.30 i konfirmandstuen: Jytte og Kurt Jensen fortæller om deres rejser ud i verden på sejlbåden

Fastelavnsgudstjeneste 3.marts kl. 14.00 i Glyngøre Kirke. Efterfølgende er der tøndeslagning, fastelavnsboller og kaffe i konfirmandstuen.

Jule- og vinteraktiviteter

5.december kl 17.00-19.00: Vores traditionsrige juleklip-musik-ost-rødvin-fyraftensgudstjeneste løber af stablen i Glyngøre kirke. Det er SÅ hyggeligt! Velkommen!

7.december: Velkommen på kirkegården! Julehygge i graverhuset. Der serveres hjemmebagte æbleskiver og gløgg fra 9.30-12.00

9.december kl.19.00: Aftengudstjeneste i Vile kirke. ”Vælg en salme.” Der serveres lidt at spise og drikke undervejs

11.december kl. 19.30 i Glyngøre Kirke – Callunakoret synger julen ind med skønne julesange og læsninger.

16.december kl. 19.00: Aftengudstjeneste i Sæby kirke. Menighedsrådet serverer bobler og kransekage efterfølgende.

31.december kl. 15.00: Nytårsgudstjeneste i Glyngøre Kirke. Vi ønsker hinanden godt nytår med boblevand og kransekage

6.januar: FDF holder mønstring i Glyngøre Kirke kl. 16.00

27.januar: Kristian Lilholt og band giver koncert i Glyngøre Kirke kl. 16.00. Billetter: 100 kr

30.januar: sogneeftermiddag: Svenning Svenningsen fortæller om sine vinrejser i forskellige lande

27.februar: sogneeftermiddag: Jytte og Kurt Jensen fortæller om deres rejser ud i verden på sejlbåden

Efterårsaktiviteter

23.september: Høstgudstjeneste i Sæby kirke kl. 10.45. Børnekoret deltager, der er indsamling ved særlig kollekt, og kirken vil være smukt høst-pyntet

26.september: Sogneeftermiddag i konfirmandstuen kl. 14.30: Komponist og tidligere organist Erling Lindgren fortæller om sine sange og salmer, og vi skal synge en masse af dem.

10.oktober: Fyraftensgudstjeneste kl 17.00 i Glyngøre Kirke. Kaffe, te og lidt sødt er klar fra kl. 16.30 i våbenhuset.

31.oktober: Sogneeftermiddag i konfirmandstuen kl 14.30: Musiker, troubadour og foredragsholder Flemming Baade kommer og fortæller om Benny Andersen og synger mange af de kendte sange.

7.november: Fyraftensgudstjeneste kl. 17.00 i Glyngøre Kirke. Velkommen i god tid til kaffe og te. I anledning af Alle Helgen kommer sanger og musiker Louise Jacobsen og synger nogle stemningsfulde sange.

22.november: Musik i kirken kl 19.00 ved Leif Kristiansen, børnekoret og Helle Kloster. Der vil være et blandet program med nogle af Leifs egne sange, kendte danske og udenlandske sange og fællessange og salmer.

28.november: Sogneeftermiddag i konfirmandstuen kl. 14.30: Temaet er advent. Susan Aaen vil fortælle og Helle Kloster vil spille til sange og salmer.

Sommer 2018

13.juni kl. 20.00 i Vile Kirke:

Solnedgangsgudstjeneste. Caroline Fjerbæk Olsen vil spille og synge i løbet af gudstjenesten. Efterfølgende serveres vin og kransekage.

4.juli kl. 20.00 i Sæby Kirke:

Solnedgangsgudstjeneste. Carl Skaarup spiller solen ned på sin trompet og vil spille et stykke i løbet af gudstjenesten. Efterfølgende serveres vin og kransekage.

11.august kl. 10.00 på havnen i lokalerne ved Glyngøre Shellfish:

Sildefestival-gudstjeneste. Woytek og Steffen Schmidt spiller og ledsager salmesangen på harmonika og fløjte. Efter gudstjenesten serveres lidt godt til ganen.

26.august kl. 19.00 i præstegårdshaven, Glyngøre:

Aftengudstjeneste. Medbring tæppe, klapstol og aftenkaffe.

29.august:

Sogneudflugt til Viborg Domkirke. Afgang med bus fra præstegården kl. 12.15. Kaffe i Viborg, spisning i Glyngøres konfirmandstue ca. kl. 17.30. Tilmelding senest 9/8 til Solveig Jespersen tlf 23995829 eller til Ingrid Jensen tlf 22832318. Pris for udflugt med kaffe og spisning: 200 kr. Pris for udflugt med kaffe: 100. kr.

Forår 2018                                     

21.marts: Sogneeftermiddag i præstegården kl. 14.30. Vi synger nye og gamle forårs- og påskesalmer og -sange. 

22.marts: Morgenandagt med konfirmanderne kl. 8.00 i Glyngøre Kirke. De lægger påskedugen ud. Den vil ligge der hele påsken, så kom og gå en tur på dugen og oplev Jesus´ sidste dage.

25.marts: Gudstjeneste i Glyngøre, Palmesøndag. Børnekoret deltager.

1.april: Gudstjeneste i alle 3 kirker.  De morgenfriske tilbydes en kop kaffe og et påskeæg – kl. 9.00 i Vile og kl. 10.00 i Sæby.

5. og 6.maj: Konfirmation. (Se under fanen “BØRN OG UNGE”

8.maj: Kor-aften i Glyngøre Kirke kl. 19.00. Børnekoret og Syngørekoret underholder.

Januar – februar 2018                         

31/1              Sogneeftermiddag med foredrag af Susan Aaen over emnet ”Livet på landet, kirken på landet i det 21.århundrede” kl 14.30 – 16.00 i konfirmandstuen

7/2                Fyraftensgudstjeneste i Glyngøre kl. 17.00. Kaffe i våbenhuset fra 16.30

28/2              Sogneeftermiddag med forfatterfortællinger om ”Livet på landet i det             21.århundrede”

11/2              Fastelavnsgudstjeneste i Glyngøre Kirke kl. 14.00. Derefter tøndeslagning og fastelavnsboller i konfirmandstuen

……………………………………………………………………..

Vinter 2017-18 i Glyngøre, Sæby og Vile

29/11            Sogneeftemiddag. Susan og Helle i adventshumør. Fortælling og adventssalmer og -sange. Konfirmandstuen kl. 14.30-16.00

6/12              Adventskor i Glyngøre Kirke kl. 19.00 – Nordvestkoret fra Thy

10/12            Luciaoptog og børnekor i Vile kirke kl. 19.00 – Efterfølgende juleknas, gløgg, æbleskiver og hygge i forsamlingshuset

13/12         Fyraftensgudstjeneste i Glyngøre Kirke: Kl. 17.00-18.30: juleklip, ost, rødvin og julehyggeligt samvær i kirken. Rosa kommer med hjemmebag. Kl. 18.30-19.00: gudstjeneste

17/12            Gudstjeneste med De 9 læsninger; oplæst af lokale folk. Bobler og lidt sødt serveres i våbenhuset.

31/12            Nytårsgudstjeneste i Glyngøre Kirke kl. 15.00. Vi ønsker godt nytår med bobler og kransekage efter gudstjenesten.

3/1                Fyraftensgudstjeneste i Glyngøre kl. 17.00. Kaffe i våbenhuset fra 16.30

7/1-18           Nytårsmønstring med FDF kl. 16.00. Efterfølgende fakkeltog mod konfirmandstuen.

31/1              Sogneeftermiddag med foredrag af Susan Aaen over emnet ”Livet på landet, kirken på landet i det 21.århundrede” kl 14.30 – 16.00 i konfirmandstuen

7/2                Fyraftensgudstjeneste i Glyngøre kl. 17.00. Kaffe i våbenhuset fra 16.30

28/2              Sogneeftermiddag med forfatterfortællinger om ”Livet på landet i det             21.århundrede”

11/2              Fastelavnsgudstjeneste i Glyngøre Kirke kl. 14.00. Derefter tøndeslagning og fastelavnsboller i konfirmandstuen

…………………………………………………………………..

Efterår 2017

Eftermiddagsmøderne i Glyngøre Præstegård onsdage kl. 14.30 – 16.00

27.september: Vi ser filmen Under sandet. Sluttidspunkt skubbes til ca. 16.15.

25.oktober: Vilhelm Værge fortæller om sit liv som flyverprovst.

29.november: Susan Aen fortæller, og Helle Kloster spiller til adventssalmer og -sange.

Sognets dagligstue er åben fredag formiddag kl. 9.30 – 11.00                                                        (sidste  fredag i måneden  i samarbejde med Ældresagen: Morgenkaffe for mænd)

8/9    15/9   22/9    29/9

6/10   13/10   27/10

3/11   10/11   17/11   24/11

Koncert i Glyngøre Kirke 12.november kl. 16.00

Leif Kristiansen og band spiller egne sange og lidt mere…

Adventskoncert i Glyngøre Kirke 6.december kl. 19.00

Nordvestkoret fra Thy giver en festlig koncert. Koncerten er arrangeret i samarbejde med alle kirkerne fra Nordsalling.

Billedresultat for nordvestkoret thy


Torsdag 31.august kl. 12.15  Sogneudflugt. Bus fra Glyngøre præstegård kl 12.15. Rundvisning på Ørslev Kloster, kaffe hos Dalsgård Antik, aftensmad i konfirmandstuen.

Fredag 1.september kl 17.00: Bikergudstjeneste i Sæby Kirke. Glyngøre Road Runners ankommer på nypudsede motorcykler og deltager i gudstjenesten. Efterfølgende inviteres menigheden på aftensmad i klubbens lokaler.

…………………………………

Sommeren 2017. Særlige gudstjenester og arrangementer

 Billedresultat for solnedgang limfjorden

Fredag den 16.juni mellem kl. 10 og 12 kan du få en kop kaffe og se det nye anlæg på kirkegården. Velkommen på kirkegården / i graverhuset

Søndag 25.juni kl. 19.00       Aftengudstjeneste ved Følvig Strand i Vile. Wojtek spiller til salmerne på sin harmonika. Medbring gerne et tæppe og en kande kaffe og nyd stemningen ved fjorden.

Torsdag 6.juli kl. 20.00           Aftengudstjeneste i Sæby Kirke. Her bliver mulighed for at ønske yndlingssalmer. Leif Kristiansen og Helle Kloster spiller aften- og sommermusik undervejs. Der serveres kaffe og kage efter gudstjenesten.

Torsdag 27.juli kl. 20.00        Aftengudstjeneste i Vile Kirke. Carl Skaarup spiller trompet fra tårnet og i kirken. Efterfølgende serveres en forfriskning.

Lørdag 12.august kl. 10.00  Sildefestivalsgudstjeneste hos Glyngøre Shellfish på havnen. Wojtek ledsager salmesangen på harmonikaen.

Torsdag 17.august kl. 18.00  Aften-andagt og havefest i præstegården i Glyngøre.  Efter andagten skal vi spise kød fra grillen, mens Jørgen Lorentzen med band spiller hyggejazz. Medbring evt. et tæppe.

Torsdag 31.august kl. 12.15  Sogneudflugt. Bus fra Glyngøre præstegård kl 12.15. Rundvisning på Ørslev Kloster, kaffe hos Dalsgård Antik, aftensmad i konfirmandstuen.

………………………………………………………………………………….

Sogneeftermiddag  

 Luther og reformationen: Jesper Hornstrup fortæller i konfirmandstuen               29.marts kl. 14.30. Vel mødt!

”Verdens sidste vildmark” på krydstogt i Nordøstgrønland. Pia og Frits Sørensen fortæller om deres tur 22.februar kl. 14.30 i konfirmandstuen.

Fastelavn
Traditionen tro holder vi fastelavnsgudstjeneste i Glyngøre Kirke. Søndag den 26.februar er der gudstjeneste kl. 14.00. Derefter inviterer vi menigheden til præstegården, hvor vi slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller og hygger os. Man er velkommen  – såvel udklædt som ikke-udklædt.
…………………………………………………………….
Violinduo giver koncert i Glyngøre Kirke
Søndag den 5.februar kl 16.00 byder vi velkommen til duoen Gitana og Kajetan, 2 meget dygtige violinister. De har sammensat et eksklusivt kammermusikprogram med stykker af bl.a. Bach, Mozart og Rossini – afvekslet med ragtimes og fiddletunes.
Velkommen til en spændende eftermiddag  – inviter naboen med til gratis koncert.
 foto kajetan og gitana
…………………………………………………………
Sogneeftermiddag
Onsdag 25.januar kl 14.30 afholdes sogneeftermiddag. Børnekoret kommer og synger for os. Efter kaffen er der ønsketime i højskolesangbogen og salmebogen.
……………………………………………………………….
Sognets dagligstue starter igen fredag den 6. januar, kl. 9.30 – 11.00, og fortsætter indtil slutningen af marts på følgende fredage:

Uge 1, fredag den 6. januar

Uge 2, fredag den 13. januar

Uge 3, fredag den 20 januar

Uge 4, fredag den 27. januar

Uge 5, fredag den 3. februar

Uge 6, fredag den 10. februar

Uge 8, fredag den 24. februar (denne dag deltager repræsentant fra Ældre Sagen)

Uge 9, fredag den 03. marts

Uge 10, fredag den 10. marts

Uge 11, fredag den 17. marts

Uge 12, fredag den 24. marts (denne dag deltager repræsentant fra Ældre Sagen)

Uge 13, fredag den 31. marts

………………………………………………………………………………….

Vile, Sæby og Glyngøre

Kære brugere af kirkegårdene, gæster og alle som har lyst!

Fredag den 9.december vil vi gerne invitere jer til før-jule-hygge i graverhuset i Glyngøre. Vi serverer kaffe, te og hjemmebagte æbleskiver.

Der er åbent hus fra kl. 9.30 til 12.30.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Kari og Jens

………………………………………………………………

Efterår i Glyngøre Præstegård

Vi mødes kl. 14.30, drikker kaffe og har et spændende indhold på programmet:

28.september                 Leif Kristiansen, Glyngøre i gamle dage i ord og musik

26.oktober                      Rud Kjems fortæller om Stonehenge

23.november                  Jens Peter Skov fra Sallingsund Færgekro

…………………………………………………….

 

Sogneudflugt

Kom med på udflugten til Bovbjerg Fyr. Onsdag den 24.august kører vi i bus fra præstegården kl. 12.15. Vi skal også se Ferring Kirke og Jens Søndergaard-Museet. Kaffe ved fyret.

Vi er hjemme igen ca 18.15. Her spiser vi middag i præstegården.

Pris for udflugt med kaffe og middag: 200 kr,  Pris for udflugt med kaffe: 100 kr.

Tilmelding: Anne Lise Michelsen: 24823162 eller Joan Justensen: 20358759

Aktiviteter juni, juli, august  Billedresultat for solnedgang

Søndag 19/6 kl 19.00 :

Strandgudstjeneste ved Følvig Strand, Vile; husk tæppe, campingstol, te, kaffe…

Flot harmonikaspil ved musiker Wojtek.

Torsdag 7/7 kl 20.00:

Solnedgangsgudstjeneste i Vile Kirke. Musik fra tårnet ved trompetist Carl Skaarup

Musik i kirken ved Kirsten Blegager. Der serveres en forfriskning.

Torsdag 21/7 kl 20.00:

Solnedgangsgudstjeneste Sæby Kirke. Musik uden for kirken: trompetist Carl Skaarup. Musik i kirken ved Sanger Britta Krarup Møller og organist Elisabeth Juul. Der serveres kringle og kaffe.

Torsdag 4/8 kl 20.00:

Solnedgangsgudstjeneste Glyngøre Kirke. Musik fra tårnet, sækkepibespiller Karen Marie Lauridsen. Musik i kirken ved kirkesanger Ejgil Pedersen og organist Helle Kloster. Der serveres ost og rødvin.

Lørdag 13/8 kl 10.00:

Sildefestivalgudstjeneste i lokalerne hos Shellfish, havnen Glyngøre. Harmonikaspil ved Wojtek.

Aktiviteter marts, april, maj

30.marts kl. 14.30 i præstgården: Kirsten Jacobsen fra Møltrup Optagelseshjem fortæller om hverdagen der.

27.marts åbner Vile- og Sæby kirker for sommerhalvåret. Kom og nyd en kop frisklavet morgenkaffe en halv time før gudstjenestens start.

17.april kl. 14.00 holder vi festgudstjeneste i Glyngøre Kirke. Vi fejrer, at Susan har 25 års jubilæum. Derefter serveres kaffe i konfirmandstuen.

Tirsdag 3.maj kl. 19.00 i Glyngøre kirke: Korarrangement. Korsang ved Kirkens børnekor og Syngørekoret fra Glyngør