Børn og unge

Efterår 2017: Der er fuld gang i aktiviteterne for børn og unge i kirken her i efteråret. Konfirmanderne har været på rundtur i sognet og på opdagelse i alle kirkerne. Konfirmation i Sæby /Vile 5.maj 2018, i Glyngøre 6.maj 2018.              Minikonfirmanderne er også godt i gang. Søndag 15.oktober deltager de i gudstjenesten i Glyngøre kl 16.00.                                                                                                        Koret sang fine sensommer- og efterårssange til høstgudstjenesten i Vile. Nu øver de Lucia-sang og andre julesange. Skal være klar 10.december i Vile!

……………………………………………………….

God start for børnekoret 2017 /18

Der kom 13 herlige børn til kor mandag 28/8. Vi er gået i gang med en ny sæson og har nu snuset til opvarmning af stemmer, rytmeklap, sambasang og høstsange. Vi glæder os til de kommende udfordringer… I vil høre fra os!

…………………………………………………………………………………….

Konfirmanderne

Konfirmation i Glyngøre kirke søndag 7. maj 2017 kl. 10.00 v/Susan Aaen

Frederikke Buchvardt Albertsen, Visdal 19, Glyngøre

Nikolaj Saugstrup Christensen, Pilevej 10, Glyngøre

Sofie Havbo Kristensen, Havnen 9, Glyngøre

Tobias Uggerby Christensen, Kirkestræde 26, Glyngøre

Bastian Kjelde, Lyngvænget 61, Glyngøre

Magnus Flores Sørensen, Durupvej 42B, Glyngøre

Mathias Hedegaard Rasmussen, Kirkestræde 40, Glyngøre

Oscar Henning Bodilsen Therkelsen, Durupvej 15, Glyngøre

Ronja Roelsgaard Paulsen, Fyrrevej 9, Glyngøre

Nikolai Nielsen, Kirkestræde 32, Glyngøre

De startede med undervisningen i august. 10 unge mennesker vil i årets løb blive klar til konfirmationen. Den store dag er første søndag i maj. De kender allerede kirkerummet, konfirmandstuen, nogle salmer og bønner. Konfirmanderne vil deltage i gudstjenesten ved Alle helgen, 6.november kl 16.00.

Minikonfirmanderne begyndte deres undervisning torsdag den 6.oktober. De tilmeldte børn fra 3.klasse bliver hentet på skolen, hvorefter de går i konfirmandstuen for at spise lidt inden undervisningen begynder, derefter går vi  i kirken. Minikonfirmanderne deltog i gudstjenesten i Glyngøre den 27.november, 1.søndag i advent. Her var en fin julekrybbe på døbefonten, som de havde klippet, malet og foldet.

cykeltur     saeby-kirke Her er vi på vej på cykler til Sæby Kirke. De er så seje!

Børnekoret er godt i gang. Hver mandag kl. 12.50 mødes vi i skolens musiklokale og synger sammen. Her kommer børn fra 2.3.4.klasse.

I julen sang koret til aftengudstjeneste i Vile Kirke. Stemningsfuldt og juleglædeligt.

Efter juleferien er vi kommet i gang igen. Nye børn er velkomne til 2.del af denne sæson! Der er flere spændende ting på programmet:

• onsdag 25.januar kl. 14.30 -15.00 skal vi synge i konfirmandstuen. Alle er velkomne til at komme og lytte.
  • torsdag 9.marts kører vi til Thisted Musikteater, hvor mange børnekor mødes for at deltage i et stort stævne. Hjemme på skolen igen ca. kl. 14.30.
  • Palmesøndag 9.april deltager vi i gudstjenesten i Glyngøre Kirke
  • 2.maj er de med til kor-aften i Glyngøre KIrke kl. 19.00 – sammen med Syngørekoret

De deltog i BUSK-gudstjenesten i Glyngøre den 30.oktober. BUSK står for børn, unge, sogn, kirke. I hele landet deltog børn og unge i gudstjenester på forskellig vis denne dag. Søndag aften 4.december sang de i en fyldt Vile kirke. De spredte en dejlig julestemning med deres fine sang.

koret