Børn og unge

Konfirmandundervisning foregår on line. Præsten har elektronisk kontakt med eleverne.

MINIkonfirmandundervisning starter i august/september, hvor vi lærer om kirkeåret, kirkernes indretning, hører bibelfortællinger, synger salmer, tegner og leger. Vi nyder altid lidt at spise og drikke også. 3.klasse inviteres personligt på skolen med brev og nærmere indholdsbeskrivelse.

Kirkekoret starter op, så snart vi må. Vi arbejder i kridthuset, hvor vi kan overholde kravene med god afstand mellem børnene.

Babysalmesang tilbydes i Glyngøre Kirke for forældre med børn i alderen 3-10 måneder. Opstart: Når vi må. Annonceres på face book. Det foregår onsdag formiddag kl. 10. Tilmelding til Helle Kloster på tlf 27122802.

…………………………………………….